Logotip de Adolescents.cat
Tens un tucinoooo
Tens un tucinoooo
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 29/08/16 13:26
La relació amb el meu germà empitjora
Hola! Volia fer una consulta. Resulta que tinc un germà de la mateixa edat que jo, ell no m'ha demostrar mai que m'estima i que donaria tot el que fos per si a mi em passa alguna cosa, jo a ell tampoc li demostro dient-li tal qual, però si que li demostro amb petites faltes d'afecte preocupant-me per ell i intentant-lo ajudar amb el que pugui i totes aquestes coses. El problema està en que el meu germà i la meva germana (que té un any més que nosaltres) es barallen molt sovint per tonteries per què la meva germana l'insulta i el vacila i ell es torna, i així segueix sent una guerra continua. Quan estan barallant-se jo em fico entre mig dels dos per a que parin i de tant en quan m'ignoren per que jo sóc la més baixa i la més prima em fico molt nerviosa i començo en la guerra jo també per a que parin els dos (donant-los jo els motius suficients per a que parin) i llavors és quan intervé la meva mare i els malda o els castiga.
La cosa és que voldria que em recomaneu algun mètode per no posar-me nerviosa quan passa tot això perquè el cor em va a cent i a vegades no em puc controlar dient-los-hi el primer que em passa pel cap.

Moltes gràcies adolescents.cat
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 12/09/2016 08:08
Hola pmpzpnp!

Gràcies per la teva consulta!

I si els hi escrius una carta on et puguis pensar molt i molt bé el que els hi dius i els hi deixes que la llegeixin?

Potser ells no s’imaginen com ho estàs passant... i si ho llegeixen potser prendran consciència del que et passa per dins i de com et preocupes per ells!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: