Logotip de Adolescents.cat
alien28
alien28
Any: 2001
Comarca: Alt Urgell
Data: 28/08/16 15:05
amor de estiu
Acabo de tornar de vacances, en aquetes vacances m'he enamorat d'un noi a l'hotel molt fortamnet i vaig fer l'error de no preguntarli el nom ni res per vergonya. Ara estic molt i molt malament i només vull plorar perque mai més el veure i jo faré el que sigui per trobar-lo. Només ser que parla amb castellà i tinc una foto seva. Que podria fer per trobar-lo? Pot semblar molt patétic que amb una setmana m'hagi enamorat però faré el possible per saber com es diu
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 12/09/2016 07:58
Hola alien28!

Gràcies per la teva consulta!

Sempre pots explicar per xares la teva situació i que algú t’ajudi a trobar-lo Però llavors has d’estar disposada de que a ell li arribi tota la informació del que sents!

Si no el trobes, sempre el podràs recordar com el teu amor d’estiu del 2016... que és dur però bonic al mateix temps...

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: