Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2003
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 28/08/16 14:34
Tinc por
Hola,
ara fare 2n d'Eso i la veritat és que em fa molta por, perque ja em veig el batxillerat a sobre, i si no trio be el batxillerat no fare la carrera que fo boldre fer i la meva vida se n'anira a la merda, no se si soc la unica que em fa por tot aixo de creixer.
Gracies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 12/09/2016 07:54
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Créixer sempre fa por i respecte però pensa que tot passa mica en mica, pas a pas. I si no encertes el batxillerat a fer o la carrera a estudiar, sempre pots tirar enrere i fer una alra cosa.

Sovint, pot semblar molt important fer les coses amb els “tempos” marcats: acabar l’institut amb 18, la carrera amb 22, començar a treballar... però si es triga una mica més o una mica menys, no passa res.

L’important és que escullis el que a tu t’agrada i que si t’equivoques... sempre es pot rectificar!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: