Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 27/08/16 10:54
Els meus pares es barallen contínuament i no sé que fer
Hola!

Mireu tinc un problema, cada dos per tres els meus pares s'estan barallant, a més a més el meu pare va moltes vegades de viatge per feina i quan torna està molt cansat cosa que ajuda a provocar una altra discussió.
Jo crec que en les baralles hi contribueixen molt els diners ja que fa poc ens vam comprar una casa i els meus pares en aquests moments van molt justos de diners i també si sumen els meus germans petits que es barallen molt.
El cas és que no sé com fer-ho per ajudar-los.

Si us plau em podeu dir que puc fer?

Gràcies adolescents!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 12/09/2016 07:45
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Tu pots fer poca cosa perquè qui té la solució real són els teus pares: ells haurien d’aprendre a gestionar millor la seva situació per no tenir tantes discussions. Però tu els hi pots mostrar la teva preocupació i els hi pots recomanar que busquin ajuda perquè algú els hi pugui donar eines per ensortir-se’n millor de la difícil situació que estan passant.

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: