Logotip de Adolescents.cat
ºanonim
ºanonim
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 26/08/16 18:28
Fá poc que el conec i la meva amiga ja mesta dient que li molo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola Adolescents!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El cas és que un nen de la meva edat hem va enviar sol·licitut per instagram, jo el vaig acceptar, ja que hem vaig enterar de que anirá al mateix institut que jo. Vam estar parlant durant poc temps i al cap d'un temps ja no ens vam escriure més. L'altre dia hem va ficar "Me Gusta" a una publicació meva, jo li vaig tornar, després ell a mi, jo a ell, ell a mi, fins que després hem va començar a comentar les publicacions dien-me coses com per exemple: Guapa!! Pero que guapa ets!!, etc.. jo tambe li vaig estar comentant coses d'aquestes fins que hem va obrir per Whatsapp. Hem va dir de ficar-nos un ''Mote'', ara som Beffos, també hem va dir que haver si ens ficaven a la mateixa aula. Després d'haver parlat una estona, vam jugar a PREGUNTES, ell hem va començar a pregunta si hem molava algú, k si tinc novio, si he tingut alguna vegada novio, etc.. coses 'd'aquest tipus'', i el més obvi, jo li vaig fer també les mateixes preguntes, hem va dir que li molava una nena pero k jo no coneixia, el k vaig fer va ser comentar-ho a,b la meva amiga k el coneix més que jo i anirá al mateix institut, hem va dir que esta colat per mi, noseuqe, k ella el coneix i sap com és,etc..

PREGUNTES: Després de tot aixó, pot ser k li moli? Com puc saber si algú esta interesat per mi? Recomanacions?
Gracies!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 12/09/2016 07:39
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Això pot significar que té ganes de coneixe’t més i de que et troba guapa. Però no sabem què significa més enllà del que t’està mostrant.

Ves a poc a poc, aprofita que aquest any anireu al mateix institut per iniciar una bona amistat i ves a saber cap a on us portarà...

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: