Logotip de Adolescents.cat
Sr. Mestre
Sr. Mestre
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 26/08/16 15:03
Amic o amiga?
Hola Adolescents!
Sóc un noi de 14 anys.
M'he enamorat d'un dels meus millors amics. Ell és més petit, s'ha liat amb bastantes noies i anem a diferents instis ja que vivim a diferents llocs.
El cas és que per començar no sé que fer-hi: si expressar-li els meus sentiments (encara que comporti que, si no són correspostos, no pouguem parlar-nos més) o passar i estar engoixat durant un temps fins que desapareguinel sentiment.
Eeei!! Però això no és tot eh!! Encara us ho complico més. Doncs resulta que també hi ha una amiga meva que em comença a agradar i sento coses bastant fortes per ella.

En fi adolescents que tinc un lío brutal i no sé que fer en cap de les dues situacions ja que els dos són molt bons amics i no m'agradaria perdre'ls.

Petoons😘
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 09/09/2016 09:47
Hola sr.Mestre!

Gràcies per la teva consulta!

Doncs, abans de fer qualsevol pas has d’estar mé ssegur del que estàs sentint perquè si no estàs segur del que sents, és molt possible que t’equivoquis quan escullis.

Per tnat, primera, dedica’t un temps a descobrir ben bé què sents i amb qui vols estar realment i llavors ves fent petites coses que t’apropi a aquesta persona i si veus que està per tu, li pots dir que t’agrada...

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: