Logotip de Adolescents.cat
AnonimA;)
AnonimA;)
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 25/08/16 12:03
Mal al pit
Hola!
Ultimament, de tant en tant sento un dolor fort al pit i em costa respirar. El cas és que no vull anar al metge perquè mai hi anem i em fa com cosa que em diguin que no tinc res.

Ara mateix estic bé però fa dos minuts em sentia com si tingues un tap al pit o alguna cosa així que vulgues sortir. El meu pare m'ha dit que anés a fer exercici però no sé si això ho pot millorar o empitjorar.
També pot ser que sigui de l'exercici, ja que porto un temps fent-ne i avui no n'he fet i s'ha produit això...

Bé, ja sé que no sou metges però em podrieu recomanar alguna cosa?

Moltíssimes gràcies, sou molt grans <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/09/2016 19:04
Hola anònima,

Com molt bé dius, nosaltres no som metgesses i la nostra recomanació serà sempre que vagis al metge si et continua preocupant aquesta sensació o si es repeteix alguna altra vegada.
I no tinguis vergonya d'anar-hi, tots els metges prefereixen que es vagi a fer una consulta de seguida, que no que s'arribi al límit. Recoda-ho ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: