Logotip de Adolescents.cat
lala
lala
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/08/16 22:14
pares sobreprotectors
HOLA! tinc un petit problema... una amiga em va voler juntar amb el seu exnovio.. jo al pricipi no ho veia del tot be, ja que o el coneixia de res i es el exnovio de la meva amiga!! Pero bueno, el cas es que vem començar a parlar per whatsapp i la veritat es que m'agrada bastant... i per el que sembla jo a ell també. Pero els seus pares són super religiosos i molts sobreprotectors i quan els hi va dir que parlava amb mi, li van dir que no confies en mi i que coneixer a la gent per xarxes socials no esta be :( Vivim a menys de 300 metres i ens volem veure passi el que passi, pero els seus pares no crec que el deixin i ja no se que feeeer!! Perque a mes a mes la seva familia es super espanyola per dir-ho així i la meva es catalana a més no poder, espero que això no suposi cap problema. Pero en fi... QUE FAIG PER QUEDAR AMB ELL?! i un dels grans problemes es que es nega a enganyar als seus pares
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/09/2016 09:40
Hola lala!

Gràcies per la teva consulta!

Si ell es nega a enganyar als seus pares, hauràs d’esperar a que els convenci per poder-te venir a veure perquè si, per ell, és iportant no enganyar li hauràs de respectar encara que et costi.

I ell ja t’està mostrant com funciona i quines són les seves creences, prioritats i manera de funionar i això t’ha d’ajudar a conèixe’l millor i a valorar si s’assembla al tipus de noi que vols tenir al costat!

Ànims!

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: