Logotip de Adolescents.cat
paptata
paptata
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/08/16 19:56
Consells per ajudar a una amiga
Tinc una amiga que fa dos anys va enviar unes fotos despullada, ara s'arrepenteix de fer-ho, de tant en tant ho recorda i no para de pensar en que passaria si algun dia aquestes fotos sortissin a la llum. Que puc fer per ajudar-la a superar-ho o que ho oblidi? Ja li he ensenyat que encara que busqui el seu nom o coses aixi les fotos no es veien, que mes puc fer?
Pot ser que aquesta pregunta no sorti a la web?
Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/09/2016 09:15
Hola paptata!

Gràcies per la teva consulta!

A la teva amiga només pots estar al seu costat tant si surten les fotos a la llum com si no.

Una de les coses que ella pot fer, si pateix tant, és parlar amb la persona a qui els hi va enviar i així li podrà mostrar la seva preocupació. Però poca cosa es pot fer si ja estan enviades.

El millor que poden fer els amics i les amigues en una situació d’aquest estil és estar al costat de la persona si ho necessita.

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: