Logotip de Adolescents.cat
ANÒNIM
ANÒNIM
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 23/08/16 01:14
A les meves amigues lis agrada el mateix noi que a mi!!No se que fer!!
Hola!! Necesito ajuda urgent perquè estic feta un lio!
M'agrada el noi que li agrada a dues de les meves millors amigues, que estàn enfadades per ell. Vaig deixar al meu nòvio perquè em vaig pillar per aquest noi,però no se pas que fer. He de decidir entre amigues o un noi y sempre s'han d'escollir les amigues però encara així, la gent em diu que si són tan amigues haurien d'entendre que m'agradi el noi. Com lis digui que m'agrada i que suposadament jo a ell també em maten perquè una de les dues va estar amb ell fa temps d'una forma en la que ell es va aprofitar d'ella.... I encara l'estima, més que a ninguna amiga, y yo sóc d'aquestas que pensa abans en els altres que en ella mateixa.
El cas és que ja estem de alguna cosa extranya el noi i jo perquè no em vaig poder resistir de la tentació d'estimarlo i li vaig besar i és com que tenim alguna cosa en secret. Després em vaig empenedir per les amigues d'haver-me besat però també he de pensar en mi mateixa. Si escogeixo al noi, adeu amigues, i si decideixo no tenir res amb el noi per elles, l'hauré perdut. Faci el que faci li faré mal a algú. He d'escollir alguna cosa? O directament he de saber pensar per les dues bandes, amigues i el noi?
Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/09/2016 09:03
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

No hauries de pensar ni en les teves amigues ni en el noi. Hauries de pensar en tu mateixa. Què és el que et faria sentir millor amb tu mateixa? No només a nivell emocional fruit dels sentiments que tens amb aquest noi, sinó, a nivell racional (quan ajuntes el cap i el cor) què creus que et faria sentir més orgullosa de tu mateixa?

Allò és el que hauries de fer!

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: