Logotip de Adolescents.cat
NoAburriment
NoAburriment
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/08/16 01:00
NO PUC OLVIDAR AL MEU EX D'ESTIU (PRV)
Hola, Bueno aveure yo vaig estar surtint amb un noi un any mes gran que jo a finals de juny, ell y yo ens veiem practicament cada dia, yo estava super pillada era el primer cop que sentia algo tan fort per una persona, va arribar la segona semana d'agost y ell em va dir que teniem que parlar aixi que vem quedar i em va dir que volia tallar amb mi que no volia estar lligat a l'estiu y que no ens veuriem fins principi d'insti, yo vaig aguantar sense plorar i vaig marxar, ara ja han pasat 2 semanes y no el puc olvidar( ya he deixat de seguirlo y he guardat les fotos a una tarja sd) algun noi m'ha dit de quedar pero no puc encara estic enamorada d'ell y no puc evitar estar trista quan penso amb ell, penso que es culpa meva y ns es dur.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/09/2016 09:55
Hola!

Entenc el teu dolor, les ruptures no són fàcils. Encara que no t'ho sembli, dues setmanes és poc temps per oblidar una persona que ha sigut tan important per tu. Estàs fent els passos per oblidar-lo, però ha de passar una mica més de temps. Si necessites plorar, fes-ho. Així el dolor anirà sortint....
Queda amb les teves amigues per divertir-vos i si encara no et ve de gust quedar amb nois, no ho facis! Ja en tornaràs a tenir ganes, t'ho prometo ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: