Logotip de Adolescents.cat
Zoooz
Zoooz
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 21/08/16 20:08
Amiga i noi
Hola! Us explicaré la situació: Fa uns mesos una amiga meva va estar amb un noi tot i que no es van arribar a liar. Desde fa bastant parlo molt amb aquest noi i m'ha acabat dient que li agrado. El problema és que a mi també magrada ell pero se que si faig aixo la meva amiga s'enfadara. Que faig? Gracies i petons.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/09/2016 11:38
Hola!

Els triangles amorosos solen ser una situació molt habitual, però una mica complicada, perquè normalment una de les tres persones en surt ferida. És important saber si la teva amiga encara pensa en aquest noi o ja l'ha oblidat, perquè això segurament facilitarà les coses.

Tu has de decidir si vols parlar amb ella i explicar-li la situació. No pots controlar la seva reacció i és possible que s'enfadi o li faci mal. Quan parlis amb ella, sigues sincera i parla des del cor, com et sents, com ha anat tot... així ella es podrà posar al teu lloc.

Molts ànims!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: