Logotip de Adolescents.cat
Albeta
Albeta
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/08/16 14:20
A la meva millor amiga i a mi ens agrada el mateix noi
Hola adolescents! Espero que pugueu gastar el vostre temps en ajudar-me en aquest problema. A la meva millor amiga i a mi ens agrada el mateix noi. Jo el vaig conèixer al campus i vam estar tot un mes junts, allà mai ens separavem i a la piscina em tiraba a l'aigua i sempre m'agafava la mà... Li agradava vaja i ell a mi també però un dia li vaig passar el seu contacte de whatsapp a la meva millor amiga i van començar a parlar i llavors van estar tooot el dia parlamt i ell començava a passar de mi per parlar amb ella. Ells dos no s'han vist mai però quedaran d'aquí a molt poc i es liaran. Lo dolent esque ell em diu que m'estima i que he de confiar en ell però no ho se perquè què he de fer? Es liarà amb ella i amb mi també, què faig?! Moltíssimes gràcies i perdó per les molèsties!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 05/09/2016 08:03
Hola Albeta!

Gràcies per la teva consulta!

Veiem que ell posa les cartes sobre la taula: saps que es liarà amb la teva amiga (com ho saps? T’ho ha dit ell?) però també et diu que confiïs en ell...

Si saps del cert que es liaran, llavors el que et diria és: segur que vols estar per algú que no només et vol a tu? Si no vols compartir-lo... llavors et diré que comença la feina de desenamorar-te... un camí difícil però no impossible.

I has parlat amb la teva amiga? Ella sap què sents per ell?

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: