Logotip de Adolescents.cat
kinderrr
kinderrr
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 18/08/16 11:54
2 nois
tinc 2 problemes ,i es que vaig coneixer a un noi molt macu i em va agradar pero de la manera ue actuava amb mi vaig acavar pensant que nomes em volia per tocar (el cony encara no) ,i uns dies mes tart vaig quedar amb el i uns amics seus , i un dels seus amics (edu) em va caure molt be i bueno ara estic sortin amb el edu aquest pero encara magrada una mica el altre i no se que fer, perque potser si tallo amb el edu el altre nen ja no vols res amb mi (es veia que li agradava) i ns que fer.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/09/2016 10:11
Hola Kinder!

Gràcies per la teva consulta!

Et trobes davant dun camí que es paretix en dos i no saps quin agafar! Però és important que puguis escollir, sense pressa.

Realment has d’escoltar-te a tu mateixa i veure quin dels dos t’agrada més. Que encara t’agradi una mica l’alre nen és nomral, perquè també pots sentir atracció per ell i això no se sol apagar i és, senzillament atracció.

Escoltat a tu mateixa i no decideixis res precipitadament...

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: