Logotip de Adolescents.cat
Berta Torres
Berta Torres
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 17/08/16 21:47
Que faig??
Hola em dic Berta i tinc 15 anys. Un amic meu m'ha estat ensenyant fotografies d'un amic seu i ja fa temps (5 mesos) que m'agrada. Però el tema és que ell té 23 anys. Jo crec que 8 anys de diferencia són molts, però es que realment m'agrada i li he comentat al meu amic i diu que me'l presentarà. Em podries dir que puc fer per agradar-li? Per semblar madura o almenys més de la seva edat i que puguem acabar tenint una relació?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/09/2016 10:01
Hola Berta!

Gràcies per la teva consulta!

No hi ha res que puguis fer per semblar més madura o perquè li agradis. Si isntentessis fer alguna cosa ja no series tu mateixa i t’estaries enganyant a tu i a ell.

Per tant, has de ser tu mateixa i ja veurem si li agrades.

El tema de l’edat l’has de tenir en compte perquè 8 anys, a l’adolescència són força anys i has d’anar amb molt de compte, d’acord?

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: