Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 17/08/16 12:03
Lio mental 😑
Hola, tinc una pregunta una mica rara. El cas es que estic estiuejant en un camping lluny de casa meva, i aqui al mateix camping hi ha un noi que 6 mesos abans ens vam liar i que tambe es de la mateixa ciutat que jo. Fa una setmana que vam arribar i ens veiem tots els dies per anar a jugar a voley o per anar a saltar a les roques... I l'altre dia em va dir que si ens podíem tornar liar. El cas es que jo fa un any ho vaig deixar amb un altre noi i sempre m'ha agradat i ara sembla que tot hagi de tornar a recomençar amb ell, per wats tontejem i tot aixo. I si ara em tornes a liar amb el del camping em sentiria malament pel meu ex. Seria com si li faltes el respecte, estem tot el dia parlant i tontejant pero jo em vaig lian amb d'altres.
La meva pregunta es si esta mal fet aixo de liar-me amb un altre quan tontejo amb algu? I mes quan amb el que tontejo m'agrada tant i el trobo moltissim a faltar.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/09/2016 09:53
Hola Anònima Andorrana!

Gràcies per la teva consulta!

M’has despertat un apregunta: si t’emboliques amb d’altres nois, quina diferència hi ha entre ells i aquest noi amb el que et vas liar fa 6 mesos?

I liar-se amb d’altres mentre es tonteja amb un no està ni ben fet ni mal fet, cadascú fa el seu propi judici d’aquest fet. Per tu, ho està?

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: