Logotip de Adolescents.cat
Anónim
Anónim
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/08/16 00:18
M' agrada un nen...
Coneixo a un nen des de fa ja molts anys, però el coneixia només de vista , ja que va a un curs menys, fins que un amic meu i seu, ens va presentar millor.
Només portàvem com un més menys d'amistat i ja ens ho explicàvem tot, es com el meu millor amic, encara que no se si ell pensa el mateix.

La cosa es que aquest nen m'agrada moltíssim i parlem molt per un grup de whatsapp on estàn el seu millor amic, la meva millor amiga i el nen que ens va presentar. Per privatt em parlat uns 7 cops, que avegades obre ell, avegades jo.

No se si dir-li que m'agrada, per què confio molt amb ell, però per altre banda, crec que a ell no li agrado i a més em fa moltísima vergonya de dir-li, també tinc por, de que li expliqui a algú i sobretot de que perdem la confiança aquesta que tenim ara.
Que faaaaig? Mersi per l'ajudaa:)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/08/2016 08:48
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Potser no cal que li diguis tan de cop que t’agrada però potser podries començar a intentar parlar més sovint amb ell i prou, a demanar-li per quedar algun dia... i si veus que et diu que si és bona senyal i si veus que no vol quedar, potser significarà que no sent el mateix que tu.

Si veus que tot va per bon camí, llavors li pots dir que t’agrada i hauràs d’estar preparada perquè et digui que ell també o que ell no... Sort!

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: