Logotip de Adolescents.cat
Anonima.jo
Anonima.jo
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 14/08/16 20:25
M'agrada molt!! que faig?
Hola, sóc una noia de 18 anys. Em considero una mica timida. M'agrada un noi que estudia amb mi, però vaig ser una mica borde amb ell en un pasat (quan no m'atreia gens). Ara que m'agrada vull parlar amb ell ja que m'agrada molt. Intento iniciar una conversa amb ell però crec que té una visió de mi equivocada formada en un pasat. Que puc fer per apropar-me a ell?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/08/2016 08:46
Hola!

Gràcies per explicar-nos la teva situació.

I si li comentes això que ens dius: un dia mig en broma mig en sèrio li pots dir algo com “que borde que vaig ser aquell dia eh! Ostres, ho sento, no era la meva intenció i jo no sóc així”. Potser això obrirà la porta a que pugueu començar a parlar.

També et recomanem que tinguis paciència ja que no tot es guanya d’un dia per l’altre... intenta veure si us podeu començar a relacionar i a veure què passa més endavant...

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: