Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 13/08/16 13:09
Obsessionada amb als meus veins
Hola, soc una noia de 13 anys, i el estiu de lany passat amb vaig mudar a un poblet al costat de manresa. Alla a la urbanització on vaig anar a viure hi ha una tradiccio x sant joan que es que cada any li toca fer algu a casa seva al sant joan , i encara que no pprtavem vivin ni una semana alla ens van convidar. I vaig coneixer a un noi súper guapo que defet era un dels meus veins i mi vaig enamorar perdudament. Va acabar al estiu i amb vaig declarar a ell i amb va dir que era molt guapa i aixo pero que era massa petita i amb vaig dessepcionar molt... I vaig estar tot al any pensan amb ell no mel podía treure del cap.. Bno i aquest estiu ell amb trata diferen duna manera especial i nse pensu q vol algu amb mi pero no estic segura ii no lavull tornar a cagar i estic mol obsesionada amb tot aixo.. Bueno i ell te un germa mes gran i cada vegada que ambb veu es fica vermell i sempre esta mol x mil com si li agrades... Pero no u entenc pq ens portem 6 anys i es molt.. I ara estic obsesionada pels dos... Ajudaa pliis!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/08/2016 07:15
Hola!

Gràcies per explicar-nos la teva situació.

Obsessionar-se per algú és molt habitual en aquesta etapa de la vida però no deixis que això marqui tot el que fas. Busca altres coses que també t’aportin bons moments. I si veus que amb ells hi pots tenir relació, aprofita per conèixer-los més i així aniràs veient si t’agraden de veritat o només és un “cuelgue”!

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: