Logotip de Adolescents.cat
noetstueslapoesia
noetstueslapoesia
Any: 2001
Comarca: Horta Nord
Data: 13/08/16 00:49
Autolesió
Hola,
primer de tot, moltes gràcies per la feina que feu, realment el consultori m'ha ajudat a conèixer casos com el meu i a intentar solucionar-lo.
Sóc una noia de 15 anys i em sento realment sola. Visc en un poble aïllat, on no hi ha ningú de la meva edat...
Durant l'època d'escola, si que em faig amb més gent, però tant bon punt comença l'estiu, comença la soletat.
El cas es que estic molt centrada en l'esport, competeixo en nivell internacional i hi dedico moltes hores a la setmana, això també redueix les possibilitats de tenir més relacions socials. Deixar l'esport no és una opció, porto mlts anys treballant com per deixar-h ara... Tinc tanta pressio,en part per la meva mare, que em surt psoriasis i he d'anar al psicòleg (que no sap que m'autolesiono)
Quan em sento sola, noto que ningú m'entèn o estic molt estressada m'autolesiono, més que res perquèno trobo cap més via... No sé a qui explicar com em sento ni com alliberar els sentiments i emocions... He provat d'escrire i gargotejar, però no serveix de res... Siusplau, necessito una solució, ja no sé que més fer.

Moltes gràcies, un petó.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/08/2016 07:00
Hola noetstueslapoesia!

Gràcies per la teva consulta!

El més important que t’hem de dir és que li comentis al teu psicòleg que t’autolesiones. Els psicòlegs no podem ajudar a les persones si no ens són totalment sinceres i si és un psicòleg que t’ajuda pel tema esport i la pressió que reps, aquest és un punt important a treballar i només ell et pot orientar a una altra ajuda si la necessites.

Gràcies per compartir-ho amb nosaltres però ara toca compartir-ho amb qui tens a prop i que et pugui ajudar. El teu psicòleg. Cuida’t!

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: