Logotip de Adolescents.cat
Perallimonera
Perallimonera
Any: 1996
Comarca: Barcelonès
Data: 11/08/16 21:40
Petita preocupació
Benvolguts adolescents,

sóc aficionat a consultar aquesta pàgina de tant en tant. Tot i poder percebre que va dirigida a un públic menor, trobo el seu contingut interessant o si més no entretingut, tant els articles com les consultes. Tot i així últimament m'he sorprès de forma negativa: des de la desinformació de noies que creuen que tenint pensaments sexuals poden quedar-se embarassades fins a altres que mantenen relacions sexuals amb els seus professors o amb els seus propis pares.
Estic segur que aquests temes també són preocupants per a vosaltres, i em costa imaginar com us en sortiu per respondre a aquestes consultes sense horroritzar-vos.
Així doncs, simplement volia algun consell per poder portar aquests temes amb màxima naturalitat, ja que m'acaba sent impossible passar-los per alt. Sé que en molts casos la desinformació és d'allò més normal en nois i noies de determinades edats sobretot en temes dels que es parla poc en la vida quotidiana, i sóc conscient que en el seu moment jo tampoc tenia les idees gaire clares en molts d'aquests aspectes, però m'he vist superat per moltes situacions plantejades en varies consultes i ho volia expressar.

Salutacions cordials.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/08/2016 06:55
Hola Perallimonera!

Gràcies pel teu comentari!

Sovint no és que hi hagi desinformació, sinó excés d’informació. Però la por a que ens pugui passar quelcom dolent fa que els nostres pensaments es tornin irracionals i puguem arribar a pensar el que deies tu com a exemple: que amb un pensament una noia es quedi embarassada.

La nostra tasca és ajudar a que les pors no se’ns mengin i puguem tirar endavant i valorar realment si les pors que tenim tenen lògica o si no tenen raó de ser.

Gràcies per llegir-nos!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: