Logotip de Adolescents.cat
Maria2000
Maria2000
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 11/08/16 18:47
Soc massa timida i no se que fer per evitar-ho
Hola, mireu estic coneixent a un noi i la veritat es que m'agrada molt, ens hem vist en persona uns 5 o 6 cops i sempre que quedem ens acabem liant, pero el meu problema es que soc timida i, no es que hagi d'agafar confiança en ell ni res perque ja la tinc, si no que quan quedem no se que dir i em sento com tonta perque no se que fer per ser mes oberta, ell diu que es igual que ja m'anire soltant, pero esque no es que em faci vergonya, es que no se que dir... podrieu donar-m'hi un cop de ma per favor?

Moltes gracies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/08/2016 06:52
Hola Maria2000!

Gràcies per la teva consulta!

I ell té raó, ja t’aniràs soltant. Com més t’exigeixis més pressió posaràs sobre teu i més et costarà deixar-te anar, per tant, deixa que el temps vagi fent que vagis agafant aquesta altra part de la confiança que us falta.

Podeu parlar de les coses que teniu en comú, de què penseu, de quines coses són importants per vosaltres a la vida, de com ha anat el dia... però mica en mica, no et pressionis i gaudeix d’estar amb ell!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: