Logotip de Adolescents.cat
Anonimo
Anonimo
Any: 1999
Comarca: Rosselló
Data: 09/08/16 12:49
Relació a Distancia
Hola, estic bastant preocupat perque la meva parella marchara el any que be a Tarragona, estem sortint desde aquest estiu i la distancia que ens espera es algo que ens te bastant preocupats, aquest any tots dos començarem el batxillerat al mateix institut pero el any que per desgracia ens tocara distanciar-nos , algun consell per mantindre viva la nostra relació?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/08/2016 06:33
Hola Alejo!

Gràcies per la teva consulta!

Una relació a distància sempre és dura però podeu intentar donar-li la volta i establir quins dies parlareu per skype, per exemple, preparar molt bé les trobades en persona que feu quan pugueu quedar. Feu que la distància enlloc d’enfonsar-vos us faci estar més alegres quan us pugueu trobar cara a cara.

Tot és qüestió d’actitud i si ja aneu amb l’actitud negativa, us costarà molt i molt més. Busqueu i feu coses que la distància us permet fer: escriure-us coses boniques, escriure-us cartes o mails per explicar coses importants... tenir petites trobades per skype...

Espero que us vagi molt bé!

Sort i una abraçada!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: