Logotip de Adolescents.cat
mcas15
mcas15
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 07/08/16 02:22
FAMÍLIA
Hola!

La veritat es que nose si aquest és el lloc adequat per fer aquesta pregunta, però m'agradaria tenir la resposta d'un adult. Començaré des del principi que va començar quan era petita.
Quan tenia 5 anys els meus pares es van separar pel fet de que el meu pare maltractava a la meva mare, des de llavors ja no he tornat a veure el meu pare. Després la meva mare va conèixer a un home en el qual van tindre una filla, la meva germana, fa més de dos anys ho van deixar perquè el meu padrastre era/és drogaddicta i li feia passar molt malament a la meva mare.
El problema, es que durant tots els anys que va estar amb el meu ex padrastre vam anar coneixent a tota la seva família. Quan em vaig batejar, als 8(si ja se que aquesta edat no és gaire normal) van triar que els meus padrins fossin els pares del meu expadrastre.
Durant tota la meva vida l'única família que he tingut a sigut la del meu ex padrastre, ja que la de la meva mare viuen en altres llocs bastant llunys. Per mi el meu expadrastre ha sigut el únic pare que e tingut i els seus pares, els avis que mai e pogut tenir. Però quan es van separar, vaig sentir que aquesta relació que creia que hi havia, anava desapareixent.
Ara ja nose que pensar, encara els continuo veient però poc. Ja nose si intenten mantenir aquesta relació per compromís o per pena o perquè no saben com reaccionar o perque creuen que tenir alguna mena de relació els ajudarà que el meu ex padrastre i ma mare tornin junts.

Necessito ajuda, potser li dono masses voltes però nose que fer...
vosaltres que creieu que hauria de fer?

Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 29/08/2016 09:10
Hola mcas15!

Gràcies per la confiança!

Creiem que el que ens comentes és un tema prou important i que t’incomode suficientment com per parlar-ne amb ta mare. Explica-li els dubtes que tens, el que se’t passa pel cap en aquesta situació i potser ella t’ajudarà a aclarir tot allò que et preocupa.

Entenc que ells podrien ser com uns avis per tu i potser ells senten que t’estimen i que volen estar amb tu i aquest lligam que teniu és molt important. I tu estàs aquí donant voltes de que penses que estan incòmodes o ho fan per compromís...

Parla’n amb ta mare... Sort!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: