Logotip de Adolescents.cat
La meva consulta
La meva consulta
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/08/16 00:35
He quedat amb el noi amb qui porto mesos parlant...
Hola, gràcies per mostrar atenció a aquesta consulta.
El cas es que he quedat d'aqui a una setmana, el divendres amb el noi amb qui porto mesos parlant moltíssim... Tinc por de que em doni un peto només veurem ja que jo no m'he liat amb ningú... I em fa molta por no agradarli o qualsevol cosa... A més, els meus pares s'en van el cap de setmana al camping i no sé si em deixaràn quedarme... No lis he parlat de ell pero no vull que m'obliguin a anar...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/08/2016 08:58
Hola!

Sentim arribar tard a la teva consulta. Com va anar la quedada?

És natural que estiguéssis nerviosa, una primera cita sempre posa nerviós, perquè no sabem com anirà, com es comportarà l'altra persona o què passarà. Es tracta de tenir clar els propis límits. I pensa que ningú neix sabent fer petons, però que tots n'aprenem! Així que no pateixis!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: