Logotip de Adolescents.cat
boit27
boit27
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 05/08/16 20:08
Alcohol
Hola bona tarda
Cada setmana menborratxo al menys 2 vegades. Que he de fer per no tornarme un alcoholic?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/08/2016 08:56
Hola!

Ostres! Doncs si ets conscient que consumeixes tant alcohol, potser hauràs de començar a reduir la dosi, no creus? Una bona manera és plantejar-te abans de sortir de casa, què voldràs consumir (quina quantitat) i seguir-ho. No et fixis en el que beuen els altres, centra't en tu mateix.

Recorda que l'alcohol afecta més als joves que a la gent adulta, perquè els adolescents estan en fase de creixement i les estructures cerebrals encara són molt vulnerables.

Una altra opció és canviar el teu entorn, és a dir, sortir amb persones que no beguin alcohol, i si tens algú amb qui tinguis molta confiança, demanar-li ajuda perquè et freni quan et passis. Ja veuràs que acabaràs disfrutant més de les festes, perquè en tindràs molta més consciència!

Segueix amb el teu objectiu. Ànims!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: