Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 05/08/16 12:21
Situació extrema 😁
Hola!! Soc noia i tinc 14 anys, el cas es que fa un any vaig sortir amb un noi, i quan ho vam deixar ens vam deixar de parlar duran 11 mesos. Pero fa poc em va obrir i ara parlem cada dia fins hi tot em truca i quan ens veiem mabraça i tot aixo. El cas es que quan hem tornat a parlar em va dir aue aquest 11 mesos mai ha deixat de pensar en mi, i que es va arrepentir de deixar-ho i aue es sentia fatal. I jo pues, igual. Mai mai m'ha deixat d'agradar. El cas es que tinc ganes de quedar amb ell i liar-me, pero d'aquí poc marxo tot un mes de vacances i no torno fins al setembre i alla on vaig no hi ha wifi! Per tant com que no parlarem cada dia com ara. Tinc por aue la situació nostra es refredi. Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/08/2016 08:46
Hola Anònima,

Ostres! sembla que tots dos encara sentiu el mateix. Si a tu et ve de gust tornar amb ell, endavant! Pensa que la relació no s'ha refredat en aquests 11 mesos que heu estat separats! Encara que no heu parlat, tots dos heu pensat l'un en l'altre, així que confia en els vostres sentiments ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: