Logotip de Adolescents.cat
Carletap❤❤❤❤
Carletap❤❤❤❤
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 04/08/16 22:49
No sé si ell sent el mateix.
Ja fa temps que m'agrada un noi, el conec del gimnàs i tenim moltissimes coses en comú, parlem sempre que ens veiem i algunes vegades també per whatsapp. El fet és que hem dona la sensació de que jo tmb li agrado, ja que tota l'estona ens mirem i em somriu i jo a ell. Algunes persones m'han dit que els hi sembla que és gai, però jo no ho crec, ns, i a més és molt probable que no hem tracti de manera especial, ja que ell es molt simpàtic. Vull dir-li el que sento, però ns si és molt aviat, i tinc por que ell no senti el mateix, o que sigui veritat que és gai, ns que fer, estic feta un liu!! Siusplau ajuda!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/08/2016 08:41
Hola Carleta,

L'única manera que tenim de saber què sent una persona és demanar-li! Si tu tens clar que li vols exposar els teus sentiments, endavant! L'únic que has de tenir clar és que has d'estar preparada per la seva reacció ja que no la podem controlar. De totes maneres, si és tan simpàtic amb tu, segur que reaccionarà bé i, encara que no senti el mateix, serà respectuós amb tu.

Endavant!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: