Logotip de Adolescents.cat
Cristina
Cristina
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 03/08/16 21:28
Estic enamorada de la meva veïna
Hola!
Fa uns mesos vaig conèixer a la veïna i vam començar a quedar. Em quedat ja uns quants cops per sopar a la seva casa, l'he acompanyat a comprar-se roba, a la perruqeria, hem anat al cine,etc... El primer cop que la vaig veure ja m'agradava però cada vegada que quedem m'agrada més. Tenim moltes coses en comú i sempre parlem molt, quan em vaig anar de vacançes aquest estiu em va preguntar uns quants cops quan tornava. El problema és que jo tinc 16 anys i ella 24 per això no li vull dir res perquè tinc por de que em deixi de parlar i deixem de quedar. Què puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 25/08/2016 06:50
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Doncs has d’anar amb molta cura. La diferencia d’edat és considerable i no sé si ella vol el mateix que tu o senzillamenet et veu com a una amiga. A tu t’agraden les noies, i a ella? Saps si li agraden les noies també?

Has parlat amb algú de la confiança que tens amb la teva veïna? De com t’agrada? Comparteixo amb algú de confiança del teu voltant. I no tingui pressa… mica en mica ja aniràs veien si a ella també li agrades… No vulguis córrer!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: