Logotip de Adolescents.cat
Carlota
Carlota
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 03/08/16 19:20
NO EM PARLO AMB ELS MEUS PARES
Hola Adolescents, ultimament no em parlo amb els meus pares perquè no m'entenen. M'enfado molt amb ells i els hi falto el respecte. Ells diuen que ho fan perquè és el millor per a mi però jo crec que ho fan per a fastidiar-me. Moltes vegades he pensat en marxar de casa ho tenir males conductes a l'institut per fer-los patir. No en tinc ganes de fer coses amb ells i diuen que he cambiat molt desde que vaig començar l'insti. No sé realment que fer perquè paso lo majoria del temps sola i sempre que els hi explicaba algo trobaven la raó per la qual fortre'm la bronca. Què puc fer?

Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 25/08/2016 06:48
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Et demanarem una mica de paciencia. Esteu entrant en una etapa complicada tant per tu com pels teus pares, per tant, ara has d’agafar energía per a seguir endavant.

L’adolescència és l’etapa de més baralles entre pares i fills, per tant, estàs passant per quelcom normal. Tot i qué és molest i molt dur.

Et recomanem que siguis sincera amb els teus pares i els hi expliquis com et sents tal i com ho has fet amb nosaltresa. Així els hi demostraràs maduresa i ells aniran veien, mica en mica, que poden anar confiant en tu…

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: