Logotip de Adolescents.cat
211211AN
211211AN
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 02/08/16 15:42
COLONIES!!! 16
Hola, fa poc vaig estar de colonies, hi em vaig liar amb una moni... Hi crec que m'agrada mes del que em pensava:( Pero ella te 19 i jo casi 16, el cas esque per normes de la empresa, ja no podem estar en contacte i em fot molta rabia, i ara ella em diu que soc maSsa peque per ella, sats i esque no ho entenc!!! QUE PUC FER!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 25/08/2016 06:45
Hola!

Gràcies per la teva consulta!

Crec que ara pots fer poca cosa perq, deiatnocstat les norml mpresa ,s el que tste nt ssatge de que no vol estar amb tu. Quan et diu que ets massa peke per ella ja t’està dient que no vol tenir res amb tu. I sabem que és molt dur que t’ho diguem així però és el missatge que ella envía.

Encara que tinguéssiu bon rotllo i bona connexió i us ho passéssiu bé quan vau estar junts… ella ara sembla que no vol res més.

Esperem que puguis amb això i que segueixis endavant! Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: