Logotip de Adolescents.cat
Ahm2804
Ahm2804
Any: 1998
Comarca: Osona
Data: 02/08/16 14:52
M'agrada una de les meves millors amigues, que faig?!?!
Molt bones!
Aquest mateix estiu, me'n he adonat que m'agrada una de les meves millors amigues, va arribar el dia en que ens vam "liar", i cada dia m'agrada mes. Però ami m'agradaria fer un pas endavant, però nose si ella vol..
Què faig?!?!

Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 25/08/2016 06:29
Hola Ahm2804!

El que et recomanem és que facis els passos mcia en mica i comencis a fer passos de manera subtil per veure si ella només volia unr otllo o si realment vol algua cosa més.

També pots provar de parlar amb ella amb sinceritat i explicar-li que vodlries qelcom més amb ella i que voldries saber la seva opinió... què et sembla?

Hi ha riscos, evidentment, perquè et pot dir que no vol res però si no ho proves no ho sabràs…

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: