Logotip de Adolescents.cat
Maria
Maria
Any: 2003
Comarca: Garrigues
Data: 01/08/16 18:17
Tinc una amiga interessada?
Hola!

Mireu, tinc una amiga(M) que sempre hem estat amigues des de peques.
El problema es que ella s'enfada per tot! I quan dic per tot, es literalment: si no li fas cas(estas parlant amb algu, vol que parlis amb ella, que si no l'esperes, que si no se què, que si no se quantos... Per TOT, vaja.

Sempre l'he estat consolant, ajudant al cole(quan tothom l'odiava! Si, moltes nenes ho deien, però feien veure que li queia bé)
A l'insti, pues també he estat al seu costat, i clar, seguia enfadant-se per tot, i un dia, es va enfadar AMB MI.
Per què?

vaig intentar parlar amb ella, i no em deixava, passava de mii, m'ignorava... Aixi una setmana. Jo també passaria d'ella, si no volia parlar.

Estava amb les meves amigues comprant a la cafeteria i em va dir: ''Em deixes Coca-Cola?'', i així em va dirigir la paraula despres d'UNA SETMANA!

Total ,que ara s'enfada amb mi per qualsevol tonteria i quan li interessa o li vaig jo al darrere per arreglaro(a veure, em sap greu q estiguem enfadades), tornem a ser amigues.

I mira, em fot que sigui aixi, tant inmadura... Se que no la puc canviar, però que puc fer? Es una amiga interesssada? M'hauria d'allunyar d'ella?

PD. no li puc dir, peruqè simplement s'enfadaria, no em deixaria explicar-li res, i ala, aixi per sempre...
PD2. Sisplau responeu les consultes de maaig q tinc una urgent :(

Gracies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/08/2016 08:11
Hola Maria!

Gràcies per la confiança!

Crec que, com que s’enfada per tot igualment, és el moment de parlar amb ella de veritat. Com que dius que és impossible que ella parli amb tu perquè t’esquiva el tema o s’enfada i no et deixa... per què no li escrius una carta?

Que se la llegeixi de dalt a baix i et digui què li sembla el que tu estàs passant...

Una abraçada i sort!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: