Logotip de Adolescents.cat
love
love
Any: 1999
Comarca: Alt Camp
Data: 31/07/16 16:50
m'he enrotllat amb l'ex d'una amiga
aquest noi tambe m'agradava abans de que es iesin la meva amiga i ell. finalment es van liar i ella sabia que m'agradava pero tampoc em va importar gaire. fa uns dies vaig parlar amb ell (pq som amics) i em va dir que la volia deixar (motius q no cal q digui) i li vaig dir que ho fes com mes aviat millor. pero abans de deixarla vam anar de festa i ens vam liar. ara ja ho han deixat i ella esta fatalissim.
que hhauria de fer
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 20/08/2016 09:55
Hola !

Gràcies per la confiança!

Ara és quan has de posar en valor què prefereixes: amistat o amor?

Saps que si li dius a la teva amiga que t’has enrotllat amb ell o comences a sortir amb ell li faràs mal. Estàs preparada per assumir les conseqüències que té fer això?

Com de gran és el que sents per aquest noi per posar en risc la teva amistat amb ella? I si realment vols estar amb ell, potser millor si ho parles amb ella i li expliques com et sent i com ho vius, no?

Una abraçada i sort!

eLena Crespi i Asensio – www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: