Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 29/07/16 17:02
Abdominals
Tinc 13 anys i em comencen a sortir les abdominals, jo el que vull és tenir-les definides i no sé quins exercicis fer per tenir-les del tot. Gràcies!!!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 02/08/2016 14:43
Hola!!

Per treballar els abdominals el més efectiu és que facis exercicis per muscular-los d'aquest estil:



Ara bé, has d'anar amb compte ja que al tenir 13 anys el teu cos s'està començant a desenvolupar. Si abuses molt d'aquest tipus d'exercici podria afectar-te al creixement. Estar en forma està molt bé i és bo per sentir-nos a gust amb nosaltres mateixos, però sense abusar-ne!

El nostre consell és que tinguis una vida activa, que facis esport amb regularitat (uns 3 dies a la setmana) i que sobretot t'ho passis bé fent-lo.

Una abraçada!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: