Logotip de Adolescents.cat
nadia23
nadia23
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 29/07/16 00:45
Incompresa
Hola!! De tota la vida que he sigut la tipica marginada/friki que treu sempre 10, a la que molta gent molesta pel seu aspecte insultant-me, dient-me anorèxica pel simple fet de ser molt prima... Aquest any començaré batxillerat i per sort la gent que hem molestava ja no estarà a l'intitut, no vull que hem torni a passar, i a part també vull fer amigues perquè sol en tinc dues... Com ho puc fer? És difícil, perquè la gent de la classe hem té calificada com la friki-marginada-anorèxica i els popus de la classe de vegades també s'en riuen de mi... Quin lío de vida jajaja
Bueno, gràciees!! ♥
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 18/08/2016 10:38
Mica en mica Nadia,
quan comencis l'Institut no intentés fer amics a la desesperada. Senzillament, mostra't tal qual ets i ves coneixent els nous companys de classe.
Potse rpots conèixer persones molt interessants!
Tens tot de moments nous al devant! segur que hi ha bons moments i moments no tan bons... que tous et serveixin per apprendre!

Powerfull!

Possiblement el millor sigue que li demanis amistat pel Facebook.

No sé si encara el veus a classes de repàs però és important que continueu parlant i tenint bon rotllo a la "vida real".

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: