Logotip de Adolescents.cat
Putaama
Putaama
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 28/07/16 22:56
No puc més amb la meva mare. URGEENT!!!
Necessito ajuda! Sóc molt bona estudiant, trec les millors notes que puc, mai he suspès res, he estat per la meva mare en els millors i pitjors moments, i sabeu el què passa? No em deixa sortir a menys que sigui amb ella. He parlat tranquil·lament amb ella molts cops per dir-li que no em passarà res si vaig amb les meves amigues. Però ella no em creu i diu que no i no. No sé que fer perquè cada vegada que les meves amigues em diuen que quedem per donar una volta, els hi he de dir una excusa perquè no em deixa. Al final em quedaré sense amigues i ja he parlat moltíssim amb ella. Es pensa que la gent de mala influència em faria alguna cosa. També pensa que per sortir, canviaré la meva actitud i tot això. No puc més. El meu pare si que em deixa, però ella és qui no vol. Què puc fer?
Petons.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 18/08/2016 10:35
Holi!

Aquest és el moment important!

Aquí i ara és qual has de demostrar-li que ets madura i responsable o que vas aprenent a ser madura i responsable...

Continua parlant amb ella,d e manera calmada. demana-li que li fa por i dóna-li resposta las subtes que tingui.

Ho estàs fent bé, tard o d'hora començarà a confiar en tu!

Powerfull!

Possiblement el millor sigue que li demanis amistat pel Facebook.

No sé si encara el veus a classes de repàs però és important que continueu parlant i tenint bon rotllo a la "vida real".

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: