Logotip de Adolescents.cat
powerfull
powerfull
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/07/16 19:42
Semblaré acosadora??
Hola!
He conegut un noi a classes de repàs, i m'agradaria coneixe'l millor però no tinc el seu numero. Llavors per face l'he trobat i vaig enviar-li un missatge, i comentant amb una amiga vaig averiguar que hi ha gent que els missatges dels no amics no els rep. Llavors jo tinc ganes de parlar més amb ell que faig li demano el whats, li envio solicitud al face, semblaré molt acosadora oi?!
Pd: amb mi es amb la única noia de classe que te un tracte més proper això vol dir alguna cosa, o es una paranoia meva??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 18/08/2016 10:29
Powerfull!

Possiblement el millor sigue que li demanis amistat pel Facebook.

No sé si encara el veus a classes de repàs però és important que continueu parlant i tenint bon rotllo a la "vida real".

Una abraçada!

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: