Logotip de Adolescents.cat
El metralletas
El metralletas
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 27/07/16 14:27
Estic confus
Hola desde fa una setmana que la meva novia em va deixar, portavem un mes i poc sortint i em va deixar dient que estava confusa que no savia si li agradava de veritat per sortir o no. Em va dir que necessitava dos setmanes xmpensar-s'ho ja que s'anava de vacances pero hi havia un problema ja que quan ella torna jo marxo a Irlanda fins el segon trimestre. Llavors e, va dir que ho deixavem definitivament. Jo li vaig preguntar si quan tornes podriem tornar a estar junts i em va dir k si ens agradavem k si pero k intentes passar pagina i que l'intentes oblidar. Jo sincerament me la estimo molt i no la vuy oblidar fins que no torni i veji que ja no hi haura res. Que faig la oblido o m'espero a tornar?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/08/2016 20:18
Hola Metralletas!

Gràcies per la confiança!

En una relación de parella, quan dues persones s'estimen, están juntes.

Per tant, si ella t'estimés de veritat, volaría estar amb tu..

Sabem que aixo és molt dur.. però ella ARA no vol estar amb tu. i nosaltres no et podem dir si esperar-la o no pero si que et podem avisar que quan més temps l'esperis... més et rebaixares tu.

Quant de temps vols estar "de rebaixes"?

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: