Logotip de Adolescents.cat
Hahahahahahahhahahahahahhahahahhahah
Hahahahahahahhahahahahahhahahahhahah
Any: 2001
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 26/07/16 21:00
ESTIC MES PERDUDA...NO SE COM FER-HO
Ei! El cas es que al abril vaig conèixer un noi, ens vam portar súper bé, i ens hem vist més dies si sempre hi ha molt de roce. Sempre parlem per whatsapp, i j m'ha dit que li agrado, ell a mi també m'agrada. Ens liarem, però crec que ell no vol res mes que un lio perque em diu que ha tingut males experiències amb altres noies i que sap que res li durarà. A mi m'agradaria intentar-ho una mica més enserio perquè noto qwue comença a agradar-me una mica, però no se que fer per a que vegi que ambmi no serà aixi...Segons ell em diu que jo soc especial i diferent de lesd altres. Que puc fer???
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/08/2016 20:04
Prova de ser sincera i explicar-li el que sents. Mai se sap que us passarà i potser ell no vol però el que sent és més fort del que es pensa.

El que está clar és que la sinceritat, en aquests casos, és molt important perquè si no jugues amb amagar els teus sentiments i això et pot fer molt de mal a tu mateixa.

Una abraçada i mortes gràcies per la confiança!

Bon estiu!

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: