Logotip de Adolescents.cat
Konto
Konto
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 25/07/16 21:06
autoestima per sotaterra
Hola sóc un noi gay de 14 anys que sempre havia tingut l'autoestima molt alta fins que al anar al institut em van començar a fer "bullying" (ho fico entre cometes perquè crec que no és tant fort com per a considerar-se bullying) i l'autoestima em va baixar un munt fins arribar un punt en que al caminar no sé com posar-me, m'avergonyeixo del meu físic, trobo que el meu caràcter és molt dolent i deixo passar un munt d'oportunitats per la timidesa i la inseguretat. El que més em molesta és el no saber com caminar o moure'm per por a que s'enriguin de mi... M'agradaria que m'ajudessiu i em donessiu alguns consells per a superar totes aquestes inseguretats i poder tornar a ser jo o almenys estar més relaxat i més bé amn mi mateix.
Gràcies!:)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/08/2016 19:54
Hola Konto!

Gràcies per la teva consulta!

T'expliquem: qual algú té ganes d'enriuresse'n d''algú... ho farà vegi el que vegi, per tant, et recomanem que tornis a caminar com sempre o que busquis la manera que et faci sentir còmode a tu mateix.

Sabem que és difícil perquè el que pensin els altres de nosaltres sempre ens importa però no ha de marcar la costra manera de ser ni de caminar. Pensa que si algú se'n vol enriure de tu, ho farà del que sigui. El que hem de fer és fer les coses de la manera que ens sentim còmodes nosaltres.

Una abraçada ben forta!

eLena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: