Logotip de Adolescents.cat
dimitri99
dimitri99
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 25/07/16 00:13
Depiilacióoooo
Hola, soc noi i tinc 16 anys, em depilo, normalment vaig amb un centre a fer-ho amb cera, em depilo tot excepte el cul i els genitals que ho faig amb gilette, el cas es que quan em depilo el cul em surten molta grans, i magradaria saber si es pot depilar amb cera, si es pogues m'agrdaria fer-ho pero em fa un pel de vergonya. Tambe tinc un altre dubte a resoldre i es que quan em depilo amb cera em surten molta grans vermells, o sigui ja es normal unes micaa pero lu meu es exegarat, podria tenir alergia? M'encantaria que responguesiu aquesta consulta, gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/08/2016 15:06
Hola Dimitri,

Ens sap greu però nosaltres no tenim tant coneixement del món de l'estètica com per respondre't la pregunta.

Si sempre vas al mateix centre, demana assessorament allà, perquè són ells els experts. És molt probable que aquest dubte ja l'hagin respost més d'una vegada.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: