Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2016
Comarca: Alt Empordà
Data: 22/07/16 11:48
ahir em vaig trobar el noi que m'agrada
Hola gent.
Sóc una noia de 14 anys, tot i que físicament no ho aparenta, és a dir, semblo molt més gran i és per això que m'agraden els nois d'entre 17 i 18 anys.
Ahir vaig trobar el noi que m'agrada al pub de la vila, i no ens vam dir res, només ens estàvem mirant i va haver-hi un moment que el vaig enxempar mirant-me i jo el vaig mirar a el però no ens vam dir res...
Amb ell ens coneixem moltíssim però vam tenir vergonya, (al menys jo estava tremolant, literalment...)
Ja que fa un any que em mola més o menys, vull saber si és el moment adequat per dir-li el que sento ja que penso que lo d'ahir va ser bastant sorprenent, i a part d'això també han passat altres coses com quan vaig a casa del seu germà que és el meu millor amic i sempre està allà, o quan sóc la única que em fica likes a l'insta en fotos seguides, però això no té importància...:)
Merci nois per l'ajuda!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/08/2016 12:55
Hola anònima!

Nosaltres no podem saber què sent ell per tu, però sembla que hi ha alguns indicis que ens diuen que et té en compte... així que si tu en tens ganes, endavant!

A la vida ens hem d'arriscar si volem aconseguir el que ens propossem (i assumir els riscos que comporta).

Molts ànims!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: