Logotip de Adolescents.cat
Noia314
Noia314
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 21/07/16 16:37
Mai m'he donat un petó
¡Hola! Us volia fer una pregunta. Tinc 14 anys i mai m'he donat un petó (a la boca, clar XD). Tampoc m'agrada cap noi. ¿És normal que encara no m'hagi fet cap petó? ¿Quan em podria donar el primer petó?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/08/2016 11:23
oi tant que és normal!!

Fixa't en aquesta enquesta:





Tots tenim ritmes diferents i en qüestió d'amor, també. Ja veuràs com sense adonar-te'n sentiràs atracció per alguna persona i tindràs ganes de fer-li un petó. Serà un moment on potser et sentiràs nerviosa, incòmode, però agradable. Tingues present que si estem amb persones que ens agraden i ens fan sentir bé, les sensacions són molt més intenses! Per tant, tu tries si t'emboliques amb algú per provar o et ve de gust fer-ho amb algú una mica més especial... ;)

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: