Logotip de Adolescents.cat
noia
noia
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 21/07/16 00:44
Que faig
Hola,
soc una noia de 16 anys, fa dues semanes que estic de lio amb un noi. No es nomes aixo sino que ens portem super be i parlem molt. De fet em fet mes coses que liar-nos. Pero ahir parlant va sortir el tema d'una relacció i ell em va dir que ell no buscava res. Se que em direu que parli amb ell pero esque el meu problema esque en un futur m'agradaria tenir una realacio seria amb ell ja que trobo que encaixem molt be. Pero al dir-me aixo hem va fer plantejarme si seguir aixi per por a enganxarme i que ell segueixi sense voler res. Creieu que hi hauria alguna possibilitat de que es sentis tant agust que canvies d'opinio sobre el tema d'una relaccio?? Ho deixo per ara ho que faig?? Estic feta un embolic ajudeume siusplau
Moltes graciess
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/08/2016 10:05
Hola!

Sabem que et farà mal, però ell t'ha deixat clar que no busca una relació. A tu et toca decidir si acceptes aquest tipus de relació o si prefereixes deixar-ho aquí. Totes dues decisions comporten el seu risc i patiment. Però el que has de tenir clar és que no pots esperar que ell "canviï d'opinió". Si tu tens clar el que vols, proposa-li i posa les teves condicions. Sabem que és difícil, però és la manera que tu mateixa no juguis amb els teus sentiments ni et facis falses esperances.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: