Logotip de Adolescents.cat
Strongirl
Strongirl
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/07/16 23:56
Vull passar les vacances amb el meu noi.
Fa tres mesos vaig coneixer a un noi i fa relativament poc els hi vaig començar a explicar coses als meus pares sobre ell, ja que sempre que surto amb algu em fan moltes preguntes per saber amb qui surto i coses sobre l'estil. Ell ara s'ha anat dues setmanes a un campament d'estiu i s'ha portat el telefon pero nomes parlem a la nit perque no es podia portar el movil pero s'ho a portat per parlar amb mi, aleshores quan ell torni s'anira una setmana a casa d'un familiar a ajudar a pintar la casa, i m'ha convidat per estar junts, pero no se si els meus pares em deixaran anar ja que no l'han vist en persona ni coneixen la seva familia, pero jo tambe m'en vaig una setmana a una casa d'un familiar i m'el volia emportar pero no se si m'el deixaran portar o si a ell el deixaran. I volia saber que puc fer perque em deixin anar o perque m'el deixin emportar a casa del meu familiar. Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/08/2016 10:01
Hola strongirl,

Gràcies per escriure'ns!

Quina història més bonica!
És normal que els teus pares el vulguin conèixer, no creus? Els pares es preocupen per nosaltres i intenten fer els possibles per assegurar-se que estem bé i que la gent del nostre voltant ens cuida i ens estima. Potser és una mica precipitat que passeu tota una setmana junts, no et sembla?
Per què no proposes que us pugueu veure algun dia durant aquestes setmana que esteu fora? Segurament els teus pares ho acceptaran més fàcilment. També serà el moment perquè el puguin conèixer i fer-se una idea de com és, així estaran més tranquils.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: