Logotip de Adolescents.cat
Anònima :)
Anònima :)
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/07/16 14:00
No estic gaire segura
Hola! Em dic Cristina i tinc 15 anys.
Aquí us deixo la meva consulta.
Tinc un cacao important al cap, i no és res de l'altre món, coses típiques de l'adolescència.
Doncs com aj he dit, tinc 15 anys i m'estic pillant molt fort per un noi de 18. Fins aquest dilluns passat tenia nòvia, però ho van deixar perquè discutien molt. Bueno, el cas és que, no sé ben bé si li agrado, perquè em té feta un lio. Tampoc pretenc guanyar-me'l, però estic probablement enamorada d'ell (no ho tinc molt clar), però sé que només he estat enamorada un cop en tota la meva vida, i sabia que era amor perquè pensava en ell i m'hi tornava boja, parlava amb ell i se'm queia tot a sobre (en el bon sentit) i moltes més coses que senten els que "s'enamoren". Però aquella relació no va acabar molt bé, ell es va liar amb una altra mentre era de viatge, i em vaig sentir molt culpable durant molt de temps, però he vist que si ell no ha estat capaç de valorar-me com ho hauria d'haver fet, no es problema meu. I tinc por que em torni a pasar el mateix. No vull patir més per aquest tema.
Amb el noi de 18 parlo tots els dies, sigui l'hora que sigui. I l'altre dia que el vaig veure al restaurant on ell treballa, el vaig anar a saludar, i quan em va preguntar que qué feia allà, em vaig quedar en blanc i no sé quina cara tindria de tonta :'), però aquell minut va ser super especial.
Em sento molt afortunada de poder tenir algú com ell com a amic, és molt especial. I confiem l'un en l'altre. Cal dir que portem parlant fa menys de dos mesos, i ja tinc un sentiment molt fort cap a ell. Crec que l'estimo, i de veritat!.
Gràcies Adolescents.cat, sou increïbles!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 06:54
Hola guapa!

Gràcvies per escriure'ns!

És molt normalq ue tinguis por, sobretot després del que t'ha passat. Però mica en mica ja aniràs guanyant confiança i et prepararàsper viure la següent història d'amor.

Mentre tant, no deixis de tenir contacte amb aquest noi que t'agrada i intenta fer passos petits per anar evolucionant en la relació...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: