Logotip de Adolescents.cat
alooo
alooo
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 15/07/16 13:35
Encara estic enamorada o sòc jo?
Hola!
Tinc un problema, i és que durant dos anys vaig estar enamorada d'un noi, erem molt amics i tal, creia que li agradava,però no vaig fer el primer pas. Digem que la cosa va anar passant, però ara casi dos anys després sembla que encara senti algo per ell. Crec que li agrado perquè sempre que el miro o el veig m'està mirant.
Què puc fer? Encara estic enamorada? Faig el primer pas (ho he pensat però em fa molt "corte")?
Ajuda siusplau, això m'està perforant el cerbell.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 06:50
Hola alooo!

Primer de tot, gràcies per la confiança!

Pel que dius, és molt possible que estiguis enamorada. Si veus clar que encara sents algo per ell i que potser voldries alguna cosa amb ell... endavant amb el primer pas!

Però comença de manera subtil i ves augmentant si veus que ell et segueix. És normal que et faci corte però si no fa algú alguna cosa podeu estar 2 anys més sense que passi res...

Hi ha riscos però diuen que qui no s'arrisca no pisca, oi?


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: