Logotip de Adolescents.cat
Cucut
Cucut
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 15/07/16 11:59
El meu amic gay
Hola, últimament estic molt preocupada pel meu amic. Fa un any més o menys va començar a tenir anorèxia, però jo i les meves amigues vam aconseguir que mengés una mica, era poc però cada dia menjava una mica més.
Doncs vaig descobrir que es tallava els braços i li vaig dir que per mi i per les persones que l'estimen es deixés de tallar i em va prometre que no ho tornaria a fer. Però un dia el vam pillar en una aula tallan-se i una amiga meva i jo li vam dir a la professora, ell es va enfadar amb nosaltres però vam aconseguir convencel de que era pel seu bé i al final ens va donar les gràcies. L'institut va parlar amb els seus pares i el van portar a un psicoleg i llavors no esva tornar a tallar. Però avui he vist la seva foto de perfil del whatsapp i el que té és el seu braç ple de sang amb molts talls. M'he posat dels nervis i m'he preocupat molt per ell. Per què fa això? No ho entenc. Li he dit a la seva mare i de moment no m'ha contestat a cap missatge. Però és que sóc la seva amiga i estic molt preocuopada per ell. Què podria fer més? Estic fent ho correcte dient-li a la seva mare? Sabeu alguna cosa que li podria dir per convencel de que no es talli? Siusplau ajudeu-me.
Moltes gràcies per avançat.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2016 14:11
Hola Cucut!

Ho estàs fent molt bé. Si hi ha risc per la vida del teu amic, els seus pares ho han de saber. I els talls als braços no són res de broma, és quelcom molt seriós. Per tant, et felicitem per la teva valentia.

I no deixis de parlar i de de donar suport al teu amic!


Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: