Logotip de Adolescents.cat
perfecció
perfecció
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 14/07/16 22:44
el meu ex
hola!
La meva situació es la següent:a primer de l'ESO m'agradaba un noi i l'estiu següent vam començar a parlar i a l'inici del curs següent vam començar a sortir als 3 mesos ho vam deixar i despres hem va arribar que ell havia dit coses que son mentira sobre nosaltres.D'aixó fa 2 anys i sempre l'he tingut al meu cap i ja no vull pensar més en ell i no se que fer a mes porto uns dies en que me'l creuo sempre i quan ens veiem ens mirem i em va començar a seguir a instagram.He pensat que ja que ha passat un temps podria anar un dia i parlar amb ell i acabar bé com amics i deixar l'odi enrere però em sento molt insegura.Em podries donar un consel?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2016 14:08
Hola!

Pocs consells a donar perquè realment ens expliques molt bé el que sents i el que necessites. Per tant, aprofita ara que us heu acostat (encara que sigui per xarxes socials) per a poder parlar amb ell: envia-li un missatge un día i digues-li que ten ganes de parlar amb ella i a vuele com et resano!

Sort!

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: